Contactlenzen bij Brillerie

Heeft u al eens contactlenzen geprobeerd?

Iedereen kan tegenwoordig contactlenzen dragen. Wenst u alleen lenzen te dragen tijdens het sporten? Wenst u uw lenzen de hele dag en nacht te dragen? Of verkiest u misschien het comfort van maandlenzen?
Zelfs voor de multifocale bril is er een alternatief! Er bestaan lenzen voor bijna elke oogafwijkingen (astigmatisme, …).

Alle merken en types

Volgende merken zijn bij Brillerie in Antwerpen verkrijgbaar: Alcon, Bausch & Lomb, Cooper vision, Johnson & Johnson. Zowel onder de vorm van maand-, week- als daglenzen.

Aangezien we steeds op de hoogte blijven van de nieuwste contactlenzen, beschikken we natuurlijk ook over siliconen Hydrogellenzen.

Gekleurde contactlenzen

Wilt u gewoon uw look even veranderen of bent u niet gelukkig met de kleur van uw ogen? Dan zijn kleurlenzen zeker aan te raden. Deze zijn zowel verkrijgbaar met als zonder correctie.

Onderhoud van uw lenzen

Het onderhoud van lenzen is van primordiaal belang. Voor advies en onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht.


Bestellen

U kan uw lenzen bestellen via lensworld.be. De lenzen zullen dan bij Brillerie geleverd worden. U kan ze vervolgens bij ons in de winkel ophalen.Naast lenzen vindt u bij Brillerie ook glazen, monturenhoorapparaten en gehoorbescherming. Bekijk ook zeker onze acties en contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina.