Beste klant,

Naar aanleiding van de maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus en in het belang van uw en onze gezondheid, zijn wij genoodzaakt om onze optiekzaak te sluiten tot en met 5 april. 

  • Alle oogtesten, contactlensaanpassingen en-controles worden uitgesteld. 
  • Enkel noodgevallen kunnen op afspraak geholpen worden. Dit wil zeggen dat een gebroken bril kan hersteld worden als er geen reservebril voor handen is.
  • Enkel dringende aankopen van contactlenzen of lensvloeistoffen kunnen verkocht worden. Hiervoor kan U steeds terecht in onze webshop. U kan hem terugvinden op www.brillerie.be onder de knop webshop. 

Wij volgen strikt de maatregelen zodat we met zijn allen zo snel mogelijk weer gezond zijn. U kan ons contacteren op volgend telefoonnummer: 03/219 19 18 of op [email protected] [email protected]

Mocht u bij het bestellen van uw lenzen hulp nodig hebben mag U me steeds bellen of mailen.

Indien er nog extra vragen zijn aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor mekaar.


Ik hoop jullie zo snel mogelijk terug te zien!


Lieve

GLAZEN

Lees meer

LENZEN

Lees meer

MONTUREN

Lees meer

Uw gehoor heeft recht op de beste zorgen

Goed horen is van onschatbare waarde. Dankzij uw gehoor geniet u van uw favoriete muziek, praat u gezellig met familie, vrienden en collega’s, en ontdekt u alle subtiele geluiden in de natuur. Kortom, als uw gehoor vermindert, mist u echt heel wat mooie en belangrijke momenten. Slecht horen is in België één van de meest voorkomende klachten. Meer dan 1 op de 10 Belgen heeft een gehoorprobleem. Behalve senioren zijn er ook steeds meer jongeren die minder goed horen. Mogelijke oorzaken? Een aangeboren gebrek, langdurige blootstelling aan lawaai of harde muziek. Maar in de meeste gevallen is de slechthorendheid het gevolg van natuurlijke slijtage van het gehoororgaan. Het gevolg van slechthorendheid is dat geroezemoes en groepsgesprekken vermoeien, en dat u druk sociaal contact vermijdt. Daarom is het zoeken van een oplossing voor uw gehoorprobleem

lees meer